La naiba cu aceste contestatii care nu se mai termina !

La naiba cu aceste contestatii si constetatarii de profesie ! Le-as trage un sut in fund daca i-as vedea. Romania blocata de o birocratie dementa si de indivizi carora nu le pasa de prabusirea cladirilor de patrimoniu. Iti vine sa strigi de furie !

https://evz.ro/restaurarea-cazinoului-un-proiect-aproape-prabusit-a-fost-contestata-si-a-patra-licitatie.html?fbclid=IwAR3Dzuz24WcQWgBmcq9BOGxZpavgyUohTBOWODX6s0gcmflGzO26KtP1CsI

Lovitură dură pentru autoritățile din Constanța, dar și pentru guvernanți. După 40 de ani de când nu a mai cunoscut vreo reparație, după 11 ani de când a fost abandonat în paragină și după trei licitații în vederea restaurării, toate anulate, Cazinoul, cel mai important imobil din România realizat în stil Art Nouveau, nu are speranțe să fie prea curând redat circuitului public. Un consorțiu, care a pierdut a patra licitație, a depus contestație exact în ultima azi când mai avea dreptul să o facă, scrie Feri Predescu in www.evz.ro

Nicio speranță ca lucrările de reabilitare ale monumentul simbol al Constanței să înceapă prea curând, urmând ca și în această iarnă, Cazinoul să-și continue procesul de degradare accelerată, riscând să se prăbușească. Vineri, 13 septembrie, în ultima zi pentru depunerea contestațiilor, un consorțiu, având ca lider de asociere SC Eldiclau SRL, a contestat a patra licitație, câștigată în luna iulie de o asociere de firme condusă de Aedificia Carpaţi SA.

Vestea a fost șocantă pentru primarul Constanței, Decebal Făgădău, care, văzând că în cele două luni nu s-a depus nicio contestație, era deja pregătit să participe, împreună cu Compania Națională de Investiții (CNI) și cu constructorul, la semnarea ordinului de începe a lucrărilor de restaurare.

„Din ce știu, consorțiul care a depus contestația are prețul mai mare decât consorțiul câștigător. Iar consorțiul câștigător are o experiență mai mare decât consorțiul care a făcut această contestație”, spune, mirat, primarul Decebal Făgădău.

Edilul își dorește ca soluționarea contestației să fie rapidă. “Deîndată ce va  primi și Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor (CNSC) această solicitare, colegii mei de la Compania Națională de Investiții au pregătit deja întreaga documentație. Cu alte cuvinte, astăzi, luni, ei au deja toată documentația pregătită pentru a o trimite la CNSC, iar acolo vedem ce vor face cei din comisia care va judeca contestația”, a declarat Decebal Făgădău.

Source: https://radu-tudor.roLa naiba cu aceste contestatii care nu se mai termina !