Pregătiți de începerea școlii? Am eu un pont pentru voi!

An de an îmi propun să termin cumpărăturile de toamnă, pentru începerea școlii, din vreme…și să evit nebunia din weekend-ul de dinaintea începerii școlii.

Iar anul ăsta sunt parcă mai aproape de ce mi-am propus.
Ta, na, na…mare parte din cumpărăturile pentru Ema sunt pe lista scurtă. Recunosc, pândesc și niște prețuri mai bune și oferte prietenoase :), iar retailerul de modă C&A parcă mi-a citit gîndurile.

[See image gallery at www.blogintandem.ro] [See image gallery at www.blogintandem.ro]

Care-i rețeta mea anul ăsta. Rețeta în doi pași simpli:

  • Săptămâna asta, până pe 25 august, puteți merge în orice magazin C&A din țară, târguiți câte ceva, vedeți ce vă place și care-s noutățile din colecția lor de toamnă Back to School.
    Pentru orice cumpărături faceți în acest interval ( 19 – 25 august), primiți la casă un voucher de 20% reducere pe care îl puteți utiliza în magazin, în perioada 2-8  septembrie, înainte de începerea școlii.  Reducerea este valabilă în toate magazinele C&A pentru articolele cu preț întreg din noile colecții de toamnă pentru copii , mămici și tătici (fara produsele Bestdeal)
  • Iar în intevalul 2-8 septembrie puteți reveni în orice magazin C&A.
    La mine o să fie punct ochit, punct lovit…pentru că deja avem temele făcute, știu exact ce-i place Emei și ce i se potrivește. O să vedeți în videoul nostru ce distracție a fost la sesiunea noastră de shopping și distracție din magazin.

Recunosc, mie-mi place brandul C&A de multă vreme, nu doar pentru Ema, ci pentru toată familia. Asta pentru că au haine comode, iar asta-i foarte important pentru noi. Iar produsele din bumbac bio sunt printre preferatele noastre!
Mai mult, prețurile sunt atente cu buzunarele noastre…așa că avem o prietenie de durată :)!
[See image gallery at www.blogintandem.ro]  

Ce și-a ales Ema?

Vedeți în pozele de mai jos, mai ales că era dornică să-și schimbe garderoba de toamnă. Nu de alta, dar a crescut și oricum se cereau haine noi, cu personalitate!

Ea a probat 5 outfituri, eu i-am cumpărat deja unul din ele.
Ea și-a ales un altul…pe care-l vom afla la început de septembrie.

De curiozitate, voi cu ce votați din cele 5 outfituri probate de Ema?

#backtoschool #CA  #kids4tomorrow

[See image gallery at www.blogintandem.ro] [See image gallery at www.blogintandem.ro] [See image gallery at www.blogintandem.ro] [See image gallery at www.blogintandem.ro] [See image gallery at www.blogintandem.ro] [See image gallery at www.blogintandem.ro] [See image gallery at www.blogintandem.ro] [See image gallery at www.blogintandem.ro] [See image gallery at www.blogintandem.ro] [See image gallery at www.blogintandem.ro] [See image gallery at www.blogintandem.ro] [See image gallery at www.blogintandem.ro] [See image gallery at www.blogintandem.ro] [See image gallery at www.blogintandem.ro]

The post Pregătiți de începerea școlii? Am eu un pont pentru voi! appeared first on Blog in Tandem.

Source: https://www.blogintandem.ro/Pregătiți de începerea școlii? Am eu un pont pentru voi!