Iata afirmatia de la Punctul de intalnire facuta de Ecaterina Andronescu

Cu o motivatie mult prea subtire pentru a fi acceptata, premierul Viorica Dancila a demis-o pe Ecaterina Andronescu din functia de ministrul al educatiei. Pretextul? O afirmatie facuta de ministru la emisiunea Punctul de intalnire. Gasiti mai jos stirea Antena 3 si inregistrarea cu afirmatiile facute de Ecaterina Andronescu. Ramane sa decida fiecare daca Andronescu a spus ceva in neregula si daca aceasta declaratie poate fi un motiv pentru demitere.

https://www.antena3.ro/actualitate/social/ecaterina-andronescu-despre-cazul-caracal-eu-am-invatat-de-acasa-sa-nu-ma-urc-in-nicio-masina-532294.html

Ministrul Educației, Ecaterina Andronescu, a precizat joi seară, la ”Punctul de Întâlnire”, că ea a „învăţat de acasă să nu se urce cu străini în maşină”, referindu-se la cazul Alexandrei, adolescenta de 15 ani răpită şi sechestrată în care inculpat este Gheorghe Dincă, bărbatul care a luat-o la ocazie.

„De exemplu, Alexandra – m-am interesat la Inspectoratul Școlar – mergea la școală, avea abonament. Ce a determinat-o să se ducă la mașină de ocazie? Cred că va trebui, la începutul anului școlar, să introducem în toate școlile un sistem de protecție a copiilor și de a îi învăța să se protejeze singuri, să se ferească, pentru că eu am învățat și de-acasă… Cred că toate aceste lucruri trebuie să le repetăm și la scoală”, a precizat Ecaterina Andronescu.

Totuşi, eu am învăţat de acasă să nu mă urc în nicio maşină străină”, a mai spus ministrul Educației, Ecaterina Andronescu.

Source: https://radu-tudor.roIata afirmatia de la Punctul de intalnire facuta de Ecaterina Andronescu