5 produse dermato-cosmetice de recomandat. Plus un CONCURS

Nu știu cum e în alte case, dar la noi, cu două fete în tandem, subiectul creme & produse cosmetice e mereu de actualitate și de interes, asta-i clar.  

Nu ajungea că eram eu cea care testam și încercam până acum, comandam tot felul de geluri și creme… acum a venit în forță și Ema, care e clar că a moștenit pasiunea mea.

Așa că, imaginați-vă următorul tablou: două fete, mamă & fiică, fane creme, loțiuni și geluri, amândouă cu piele sensibilă, mereu în căutare & cercetare de noi produse calitative, pasionate ambele de cumpărături online.
Hm, ce spuneți?? Sună promițător, nu-i așa?

[See image gallery at www.blogintandem.ro]

În acest context, mi-a apărut în cale magazinul online Optima Shop, recomandat de o bună prietenă care le e clientă fidelă de câțiva ani.
Recunosc, eu i-am descoperit de curând și m-a atras că am găsit la ei tot felul de produse recomandate și copiilor cu pielea sensibilă, cum sunt atât de mulți în ziua de azi.
În plus, transportul e gratuit în București pentru comenzile peste 50 de lei, prețurile sunt sub ceea ce eram eu obișnuită, așa că în ultima vreme am tot comandat & testat de la ei…și uite așa ne-am împrietenit.

Iar veștile bune nu se țin secrete, așa că astăzi adun aici pe blog 5 produse pe care le am acum acasă și pe care le recomand mai departe.

Scurt pe doi:

 • Pentru noi…în tandem: Ulei de duș hidratant Rose et Delices, 500 ml – Rivadouce

  Este preferatul Emei. Pasiunea ei a pornit de la culoarea roz, evident J….dar a trecut apoi toate testele de calitate. Nici n-aveam cum altfel!
  Are o textură mătăsoasă și parfum discret de trandafir și zmeură…în plus nu are parabeni, nu usucă pielea, are printre ingrediente și glicerină și este testat dermatologic și potrivit tuturor tipurilor de piele, așa încât a câștigat un loc de cinste la noi în baie!
  [See image gallery at www.blogintandem.ro]

 •  Pentru noi…în tandem: Lapte corp ultra hidratant, Topicrem, 200 ml

  Aici e aria mea de acoperire! Deși eu nu am cerințe foarte multe, mereu mi-a fost greu să găsesc produse care să mi se potrivească. Ba îmi usucă pielea, ba sunt prea grase, ba au un miros prea puternic…și tot așa.
  Dar norocul meu este că mi s-a intersectat drumul cu Topicrem, un brand care își propune să hidrateze și să protejeze pielea sensibilă indiferent de vârstă.  
  Ce-nseamnă de fapt ultra hidratant? Vă spun eu: este o emulsie fluidă, deloc grasă, foarte hidratantă, ce se absoarbe rapid, fără să rămână pielea lipicioasă. Și cu asta am spus tot!
  Ce-mi place mie este că o pot folosi în tandem cu Ema, mai ales că este o formulă perfect agreată și de medicii dermatologi și recomandată pentru pielea sensibilă, indiferent de vârstă.
  [See image gallery at www.blogintandem.ro]

 • Pentru Ema: Rivadouce Junior Șampon duș blând cu miere și aromă vanilie, 500 ml

  Buun, eu nu știu cum e treaba în alte case, dar eu încerc să îi formez Emei niște rutine pe care să le păstreze ani buni.
  Una dintre ele: dușul zilnic, ce ar trebuie să fie și un moment de relaxare! Așa că e foarte important ce produse folosim.
  Unul dintre preferatele ei este acest produs 2 în 1, dat fiind că e și șampon și gel de duș.
  Mie, recunosc, mi-a atras atenția faptul că are 94% ingrediente de origine naturală, iar ăsta e cel mai convingător argument pentru un părinte, nu-i așa?! Conține miere (vitamine, minerale, oligo-elemente) și glicerină vegetală.
  Nu vă spun cât de bine și de discret miroase…dar bănuiți!
  [See image gallery at www.blogintandem.ro]

 • Pentru adulții din familie: Deodorant Antiperspiant SVR Spirial Spray Vegetal antiperspirant fără săruri minerale, 75 ml

  Am citit că este recomandat și adulților și adolescenților, pentru transpirație normală. Recunosc, pe mine m-a atras când am văzut că e pe bază de plante și fără săruri de aluminium,  cu efect de 48 H, anti-umiditate si anti-mirosuri neplăcute.
  Evident, nu lasă urme albe. Știți ce zic, da?!

  [See image gallery at www.blogintandem.ro]

 • Pentru adulții din familie : Deodorant Antiperspirant Intens – SVR Spirial Spray – 75 ml

  Asta e o altă versiune de deodorant spray care mi-a plăcut, recomandat să fie aplicat zilnic, pentru transpirație normală catre excesivă (sport, stres etc).
  E recomandat pentru toate tipurile de piele, chiar și cea foarte sensibilă, pentru axile, mâini și picioare.  Se pare că reglează transpirația, absoarbe umezeala și luptă împotriva  mirosurilor neplă
  Și nici varianta asta de deo nu lasă urme albe, să știți!

[See image gallery at www.blogintandem.ro]

Gata, am povestit totul dintr-o răsuflare, cum fac eu când am vești de bine!

Și pentru că știu că nicio recomandare nu funcționează mai bine decât atunci când testezi direct produsul, vin cu un CONCURS!!!

Am două premii pe care abia aștept să le trimit către doi norocoși:

 • Un set de 5 produse exact ca cele despre care am povestit eu în articol.
 • Un set de 2 produse potrivite pentru un tandem mama & fiică, zic eu 🙂 

Întrebarea e simplă!

Vă provoc să vă plimbați pe site-ul Optima Shop și să-mi spuneți un produs cosmetic de care nu vă puteți despărți sau care vă face viața mai ușoară.  

De exemplu pentru mine este crema de corp, iar pentru Ema apa termală. Pentru voi?

Premiile sunt din partea Optima Shop și se vor acorda prin tragere la sorți.
Puteți trimite răspunsurile până marți, 9 iulie, la ora 24.00, iar cei 2 câștigători vor fi anunțați pe data de 10 iulie 2019.

Pe locuri, fiți gata, start la răspunsuri!

[See image gallery at www.blogintandem.ro] [See image gallery at www.blogintandem.ro]

Nu uitați, pe noi ne găsiți și pe:

➠ You Tube: https://www.youtube.com/blogintandem 
➠ Instagram: https://www.instagram.com/blogintandem/
➠ Facebook: https://www.facebook.com/intandem.ro/

Dacă aveți timp, poate vreți să citiți și: 

The post 5 produse dermato-cosmetice de recomandat. Plus un CONCURS appeared first on Blog in Tandem.

Source: https://www.blogintandem.ro/5 produse dermato-cosmetice de recomandat. Plus un CONCURS