Suspiciuni explozive privind fraude la alegerile din 26 mai

Am dezbatut miercuri seara la emisiunea “Punctul de intalnire” de la Antena 3 suspiciunile exprimate in spatiul public privind fraude majore la alegerile din 26 mai.

Analistul politic Bogdan Chirieac a enumerat principalele suspiciuni legate de alegerile din 26 mai.

“Prima suspiciune ar fi cea legată de faptul că internetul este plin cu procese verbale cu 1.500 de oameni în secţia de votare şi 5.000 de voturi exprimate. A doua chestiune: de ce UDMR a obtinut scoruri foarte importante în judeţele din sudul ţării, unde nu există minoritate maghiară?

Trei: un milion şi jumătate de persoane au votat pe listele suplimentare. Îi dăm de-o parte pe cei din străinătate, care votează în mod normal pe listele suplimentare, care sunt aproape 400.00. Tot rămân 1.100.000 de persoane care au votat pe listele suplimentare. Diferenţa mare între sondajele de opinie care anunţau altceva şi rezulatul real al voturilor.

Sunt câteva lucruri la care ar trebui un răspuns. Nu e cu supărare. Dacă facem comisii şi ne punem întrebări, să ne punem întrebări şi în legătură cu lucrul acesta. Rezultatul alegerilor nu mai poate fi schimbat, gata!”, a spus analistul politic Bogdan Chirieac, în emisiunea “Punctul de Întâlnire”, de la Antena 3.

“BEC are o mare problemă! Suspiciunile astea pe care, timid, a început PSD să le exprime în spaţiul public, după ce mai mulți oameni, care nu au legătură cu politica, au intervenit pe reţelele sociale, arătând multe inadvertenţe, mai ales procese verbale. De acolo a pornit”, a mai spus analistul politic, citat de DC News.

Source: https://radu-tudor.roSuspiciuni explozive privind fraude la alegerile din 26 mai