Doamna prim ministru, cat va mai duc cu vorba cei de la Transporturi?!

Inteleg disponibilitatea premierului Romaniei pentru dialog si pentru neconflictualitate. Asa este normal. Cand insa e o situatie foarte grava, asa cum se intampla la Transporturi, cate discutii sa mai ai? Cata rabdare? Cum sa mergi inca pe mana unuia precum Cuc, ce patroneaza situatii catastrofale in toate domeniile ministerului ?

Nu se vad santierele jalnice deschise acum 10 ani si nefinalizate ?

Nu e revoltatoare neatragerea de fonduri europene in sectorul aflat in cea mai mare suferinta?

Nu deranjeaza lipsa oricaror proiecte noi? Minciuna precum inaugurarea construirii drumului expres Pitesti-Craiova?

Mergeti prin Aeroportul Henri Coanda ! Veti vedea parcarea distrusa, toaletele care miros, benzile de bagaje stricate. O echipa manageriala si un CA jalnice !

Stiti care e situatia financiara si manageriala la TAROM?

V-ati intrebat vreodata de ce avem treburi murdare si care intarzie constant?

Doamna Prim Ministru, cred ca ati discutat prea mult cu echipa de la Transporturi. Ministrul si secretarii de stat va duc de nas. Va mint. Iar noi, platitorii de taxe, induram umilinte si speram degeaba. Rupeti pisica !

————————-

Premierul Viorica Dăncilă a spus, luni, în emisiunea de la postul public de televiziune, că vrea să înfiinţeze un departament al proiectelor de infrastructură, sub coordonarea sa.  “Aici va trebui să luăm nişte măsuri, nişte măsuri foarte stricte şi acum am această posibilitate să iau aceste măsuri. În primul rând vreau să fac un Departament al infrastructurii, al proiectelor de infrastructură, sub coordonarea primului ministru, în care săptămânal să văd progresele făcute pe fiecare obiectiv în parte. Pentru că eu am spus şi am spus şi ministrului Cuc: sunt atâţi angajaţi la CNAIR. Eu cred că dacă ar merge pe fiecare investiţie, pe fiecare drum şi ar sta acolo 20-30 cu o foaie de parcurs, ce se execută zilnic, am avea mai multe şanse decât dacă stăm în birou şi vrem să coordonăm de acolo. Mai mult, firmele care nu se încadrează în termene trebuie să plece”, a spus premierul. Întrebată dacă directorul CNAIR, Narcis Neaga, va mai rămâne pe funcţie, Dăncilă a răspuns: “Voi vorbi cu domnul Cuc să vedem cât de important este pentru proiectele următoare Narcis Neaga”.

Source: https://radu-tudor.roDoamna prim ministru, cat va mai duc cu vorba cei de la Transporturi?!