Gușă arunca bomba : USR si Kovesi vor oficializa relatia

Analistul politic Cozmin Gușă susține că el și Octavian Hoandră au primit informația conform căreia săptămâna viitoare, Laura Codruța Kovesi va organiza un eveniment în cadrul căruia își va anunța susținerea publică pentru USR-PLUS.

”Săptămâna viitoare Laura Codruța Kovesi va organiza un eveniment în cadrul căruia își va exprima susținerea publică pentru cei de la USR-PLUS.

Ei sperau la un scor de peste 20%, dar în ultima perioadă au scăzut la sub 15% și au nevoie de altceva, nu doar de discursul anti-PSD. Ei au nevoie de un suflu nou și acest suflu nou este Laura Codruța Kovesi.

Acest eveniment dacă va avea loc, atunci va bulversa foarte tare campania pentru alegerile europarlamentare, iar dacă scorul USR la europarlamentare va fi apropiat de cel al PNL, atunci candidatul USR-PLUS va avea o alonjă foarte importantă în perpectiva prezidențialelor.”, a spus Cozmin Gușă, la România TV.

Recent, Cozmin Gusa, patronul Realitatea tv, a dezvaluit ca stie lucruri grave despre Dacian Ciolos :

https://www.bugetul.ro/exclusiv-cine-va-fi-viitorul-presedinte-al-romaniei-cozmin-gusa-dezvaluie-cine-se-afla-in-spatele-lui-dacian-ciolos-de-fapt/

PS : Daca relatia Kovesi-USR se va oficializa, efectele implicarii politice a unui magistrat vor duce la complicatii majore. Avand in vedere multiplele dosare in care Kovesi este anchetata la Sectia pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie, o eventuala candidatura la prezidentiale din partea USR-Plus ar duce la complicatii majore pentru cuplul Ciolos-Kovesi. Recentele documente secrete despre cariera in Securitate a lui Traian Basescu sunt un argument. Arhiva mai veche sau mai noua e (inca) plina de surprize.

Source: https://radu-tudor.roGușă arunca bomba : USR si Kovesi vor oficializa relatia