USR : “Grijania voastră de nenorociti ! Să muriți de foame!”

www.stiripesurse.ro : Consilierul președintelui USR, Andrei Caramitru, a avut o reacție dură după ce în Parlament a fost votat Codul Penal. El spune că locul „vostru – PSD, ALDE, UDMR – este la pușcărie”.

„Grijania voastră de nenorociti ! S-au “scăpat” și albit, in bloc. Inclusiv violatorii, pedofilii, criminalii sunt scăpați. Cu voturile UDMR. Nu vom uita asta. Locul vostru – borfasilor de la PSD/ALDE/UDMR – este la pușcărie sau in exil unde să muriți de foame – nici gunoieri sa nu va angajeze aia. Rusine sa va fie!”, a spus Andrei Caramitru pe Facebook.

Președintele USR, Dan Barna, a anunțat într-un mesaj intern al Uniunii, că a decis ”să înceteze relația președinte – consilier” cu Andrei Caramitru, precizând că a aflat din presă, ”prea des”, opiniile acestuia.

În replică, Andrei Caramitru spune că decizia a fost luată de mai mult timp, doar ca urmare a faptului că și-a terminat mandatul de consilier pe economie al șefului său de partid pentru că a finalizat programul economic al formațiunii.

”Văd ca unele site-uri rostogolesc ceva cum ca Dan Barna ar fi renunțat la “serviciile” mele de consilier. Nu prea e așa. Haide sa clarificam un pic. Mai jos este mesajul meu intern către USR. Nu mai era cazul sa fiu consilier pe economie pentru ca mi-am terminat mandatul acolo (programul este gata), și postura de consilier (oricum onorific cumva – ca nu exista vreun contract sau altceva) nu era coerenta cu comunicarea publica asumata personal pe care o fac și directia prin care doresc sa ajut partidul. Asta am discutat cu Dan și am fost amândoi de acord deja de ceva timp. Dar – o sa ma vedeți de acum mai mult nu mai putin ! Așa ca – chill – și va rog sa interpretati corect informația dragii mei din presa”

Source: https://radu-tudor.roUSR : “Grijania voastră de nenorociti ! Să muriți de foame!”