Dăncilă : Toader a gresit. Sa-si dea demisia

Preşedintele executiv al Partidului Social Democrat (PSD), premierul Viorica Dăncilă, a anunţat că Eugen Nicolicea va fi propunerea PSD pentru funcţia de ministru al Justiţiei în locul lui Tudorel Toader.

Dăncilă a declarat miercuri, la sfârşitul şedinţei Comitetului Executiv al PSD, că Tudorel Toader ‘a greşit atunci când a spus că va face foarte multe lucruri şi nu le-a finalizat’.

‘În opinia mea, cred că s-a vorbit foarte mult despre justiţie şi cred că Tudorel Toader a greşit atunci când a spus că va face foarte multe lucruri şi nu le-a finalizat’, a afirmat Dăncilă.

Totodată, Dăncilă a precizat că Oana Florea a fost propusă pentru funcţia de ministru al Fondurilor Europene, în locul Rovanei Plumb, iar Liviu Brăiloiu la ministerul Românilor de Pretutindeni, în locul Nataliei Intotero

În cadrul ședinței a-a aprobat demiterea și eu sper să fie dublată și de o demisie. Voi avea o discuție cu domnul Toader pentru a-i cere să demisioneze, în așa fel încât să trimit cât mai repede toate actele necesare la Palatul Cotroceni.”, a spus Viorica Dăncilă.

Source: https://radu-tudor.roDăncilă : Toader a gresit. Sa-si dea demisia