Da, simt nevoia sa protestez

Iata ce am spus colegilor de la DC News care m-au intrebat despre infrastructura :

https://www.dcnews.ro/protest-15-martie-romania-vrea-autostrazi-ce-va-face-radu-tudor-e-o-corigenta-fara-precedent_642118.html

Jurnalistul Antena 3 Radu Tudor a explicat, pentru DC News, de ce consideră oportun să se alăture protestului inițiat de omul de afaceri sucevean Ștefan Mandachi în sensul în care își va opri activitatea pentru 15 minute în data de 15 martie.  

“Sigur că mă voi alătura acestui demers. Cred că este o inițiativă foarte bună și cred că orice efort pentru trezirea politicienilor care au guvernat și guvernează pentru o infrastructură modernă în România este binevenit. Niciun efort nu este prea mic și cred că acest domeniu reprezintă din păcate o corigență fără precedent a clasei politice românești în ultimii 29 de ani.

România a progresat în diverese domenii. Am atins și un Produs Intern Brut de 200 de miliarde de euro și nu avem căi ferate civilizate, nu avem autostrăzi. Nimeni din clasa politică nu vrea să înțeleagă că este nevoie de un pact național și de o accelerare masivă a construcției de infrastructură rutieră. Altfel România va rămâne ultima țară din Uniunea Europeană pentru mult timp de acum încolo”, ne-a spus Radu Tudor. 

Source: https://radu-tudor.roDa, simt nevoia sa protestez