Anunt important al PSD : azi il trimitem la Cotroceni !

Senatorul PSD Mihai Fifor, presedinte al Consiliului National al PSD, a anuntat la emisiunea Punctul de intalnire de la Antena 3 ca azi Parlamentul voteaza din nou bugetul fara modificari si il trimite presedintelui Iohannis inapoi spre promulgare. Presedintele va fi obligat sa semneze decretul.

Conducerea celor două Camere ale Parlamentului a stabilit ca miercuri, începând cu ora 10,00, Comisiile reunite de buget-finanţe să reanalizeze proiectul pentru întocmirea unui raport, care va fi supus votului plenului reunit.

Preşedintele Klaus Iohannis a trimis vineri Parlamentului, spre reexaminare, Legea bugetului de stat pe anul 2019, evidenţiind că alocarea resurselor bugetare este “fundamentată pe o prognoză nerealistă”, afectează funcţionarea unor instituţii publice cu rol esenţial, dar şi dezvoltarea comunităţilor locale şi realizarea unor investiţii strategice.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, că bugetul a fost elaborat “foarte bine” şi nu poate fi modificat din cauza “mofturilor unui om care, întâmplător, este preşedintele României”.

Source: https://radu-tudor.roAnunt important al PSD : azi il trimitem la Cotroceni !